Om klubben

Klubben bildades den 22 september 1980 av ett gäng entusiaster. Klubben har idag cirka 40 medlemmar med aktiviteter ungefär en gång i månaden. En viktig del av vår verksamhet är att titta på bilder, både medlemmarnas egna och inbjudna fotografers. Vi försöker att utveckla vårt fotograferande genom att lära av varandra. Vi anordnar också utställningar, workshops och fototävlingar, bland annat tillsammans med fotoklubben i Kalmar.

På våra många utflykter och resor fotograferar vi flitigt. Vi har förutom utflykter på Öland bl.a. besökt Skåne, Blekinge, Småland, Östergötland, Gotland, Gotska Sandön, Stora Karlsö och Dalarna. Vi har även åkt på resor utomlands bl.a. till Norge, Berlin och Frankrike.
Är du intresserad av att vara med i vårt glada gäng, så hör av dig till någon i styrelsen.
Medlemsavgiften är för närvarande 200 kr, och för familjemedlem eller studerande är avgiften 100 kr.

Välkommen!