fotoUtställning i Ottenby naturum 1-29 sept.

Så är äntligen vår fotoutställning igång på Naturum Ottenby.
Den 31 augusti samlades alla fotografer på Naturum för att sätta upp sina bilder. Rummet som är klätt med vita träpaneler och ett stort fönster som vetter mot fyren Långe Jan och Östersjön visade sig vara riktigt fint för fotoutställning. På vernissagen den 1 september kom ett 60 tal besökare och tittade på bilderna. Fotoklubben bjöd på lite dricka med tilltugg och vi var 7-8 från fotoklubben som stolt berättade lite om fotoklubben och bilderna för nyfikna besökare. Även Ölandsbladet var på plats och gjorde ett litet reportage under vernissagen. Trots lite tekniska problem på plats gjorde personal vad som kunde göras för att visa ett bildspel där deltagarna visar upp ytterligare en bild var.

Så här visar vi bildspelet från utställningen. Dock kan det vara lite tungt att visa om du sitter med mobil uppkoppling via 3G eller 4G nät. / Thomas Ericson