Årets bildskörd 2019

Årets bildskörd 2019, Pingstkyrkan Borgholm 2019-12-03

Vi välkomnades av Miriam och Ruth som serverade glögg med tillbehör. Efter lite mingel och laddning av bilder som gjordes av Eje, var det dags att starta kvällens bildvisningar. Anders Leander hälsade oss välkomna och var först ut med sina bilder. Efterföljande 13 medlemmar följde med sina visningar med en paus för smörgåsfika med dryck.

Alltid lika roligt och intressant att titta på bilderna som hade en stor variation och av mycket hög kvalitet.

Tack alla 18 medlemmar som hade mött upp och kvällen blev inte alltför sen när vi provade att begränsa visningarna till 8 minuter som blev cirka 10 minuter per fotograf. Bra jobbat!

Nästa träff blir Vinterutflykten den 18 januari 2020. Samling vid Bredsättra kyrka kl. 10 för gemensam färd ner till Kapelludden.

Vill önska alla en God Jul och ett Gott Nytt Fotoår!

Hälsningar,

Hans Larsson/Sekr.