Årets bild 2021

Tack för förtroendet att bedöma Era bilder. Vi som bedömde var Håkan Björndell, Pia Hendeberg och Lars Borgström i Fotoklubben Focus i Örebro. Vi träffades i en lokal med stor bildskärm på väggen, vi tycker att det ger bilderna mer rättvisa än en liten dataskärm

Överlag många bra bilder, i en del kommentarer föreslår vi ett annat sätt att beskära, det är ingen kritik av fotografen men vi har märkt att fotografer även i vår klubb inte gärna vill beskära. Ock det kan alltid diskuteras vad som är rätt.

Dom fyra första bilderna hade vi svårt att skilja åt dom var nästan lika bra alla fyra.

Ett stort GRATTIS till vinnaren.

Tack för en trevlig kväll

Örebro-hälsning
Håkan Björndell
Ordf Fk Focus

Bilderna kommer i placeringsordning från 1:a till 20:e plats. Övriga bilder, d.v.s. efter bild 20, kommer i slumpvis vald ordning, med noteringen ’Ej placerad’.