FotoMagica 17 januari 2023

Föreläsning om naturfotografering av Mattias Sjölund

Mattias Sjölund, FotoMagica

Välkommen till en inspirerande föreläsning om fotografi.
Ta tillfälle i akt att lyssna på ett föredrag om landskapsfotografen med foto och reseguiden Mattias Sjölund som driver företaget FotoMagica. Mattias har under många år arbetat med intima landskap och havslandskap, där han gärna lyfter fram den stämningsfulla atmosfären. I grunden har det alltid funnits en fascination för naturens storslagenhet, både i det stora och det lilla landskapet. Idag är Mattias en uppskattad föreläsare, lärare på Moderskeppet och förekommer i tidskrifter såsom Kamera&Bild och on landscape. Mattias kommer att prata om inspiration, sin tankeprocess och om hur han arbetar.

”Mycket av det jag pratar om är baserat på mina samlade erfarenheter från fältet.”

Läs mera på aktuell hemsida fotomagica.net

Tid: Tisdagen den 17 jan. 2023 – klockan 18.00
Plats: Pingstkyrkans lokaler i Borgholm
Kostnad för icke medlemmar i ÖFK: 100 kr inkl. fika

Anmälan till Ölands Fotoklubb via helenejermer@gmail.com senast fredag 13 januari.

Välkommen önskar Styrelsen i ÖFK