Jörg Asmus

Naturen inspirerar mig mest av allt för det finns alltid något nytt att upptäcka. Det finns ofta ögonblick som förvånar dig. Det är just dessa ögonblick som jag vill fotografera så ofta som möjligt. Oavsett om det är ett vackert landskap i ett fantastiskt ljus eller vissa djurs speciella beteende.

Jörg Asmus

Jag fotar gärna: Djur framför allt fåglar. Men jag gillar även att testa andra motiv.
Jag började fotografera: Som barn fick jag min första kamera. Men faktiskt började jag med den riktiga fotograferingen först 1999.
Jag fotar med: De senaste åren med Canon.
Min drömbild: Djur (fåglar) i en verkligt unik situation och i en vacker miljö.
Andra fotografer jag inspireras av: Det finns så många duktiga fotografer att jag har svårt att välja.
Mitt bästa fototips: Vänta på rätt ögonblick även om det ibland tar lång tid.
Vad är speciellt med Öland: Det rika fågellivet och vackra landskapet.
Varför är du medlem i Ölands Fotoklubb: Svaret är helt enkelt. Det är världens bästa fotoklubb med många duktiga fotografer.

Instagram: jorg19662022

Hemsida: www.bird-photography.de