Miriam Eriksson

Jag fotar gärna: Blommor, Landskap, Detaljer ( från alla sammanhang) + ”Det som ingenting är”

Jag fotar med: Allt från Canon
Kamerahus: 5D Mark II
Objektiv: 24-105 mm 1:4 L
50 mm 1:1,2 L
Macro 100 mm 1:1,8 L
70-200mm 1:4 L

Min drömbild: En havsörn som just satt sig i ett av Slottsruinens fönstervalv, och jag har turen att stå på 4-5 meters avstånd och fångar den på bild!
Jag kan berätta att detta hände mig faktiskt för några år sedan, MEN jag var inte beredd, även att jag stod med kameran i handen!!
Det hade blivit en drömbild!!!!

Andra fotografer jag inspireras av:
Jag inspireras av Tore Hagman, Sune Jonsson,     Denise Grundsten, Josef Sudek, Imogen Cunningham

Mitt bästa fototips: Ha alltid kameran med dig!

Vad är speciellt med Öland: Ljuset, Himlen välver sig stor och blå. Du kan se solen gå ner, samtidigt  kan du se månen gå upp. Det är aldrig långt till nästa fantastiska plats när du vill fota.

Varför är du medlem i Ölands Fotoklubb: Gillar framför allt den goa gemenskapen. Vi inspirerar varandra utifrån det gemensamma intresset. Så förstås, de mysiga fikastunderna på våra fotoutflykter.