Ölands fotoklub firar 40+

Kom och fira med oss i Kamerala Villan, Mörbylånga

Ölands Fotoklubb bildades 1980 av ett gäng entusiaster. Klubben har idag cirka 65 medlemmar med aktiviteter ungefär en gång i månaden. Vår målsättning är att vara ett forum för fotografer där vi träffas under trevliga former. Bildvisningar, fotoutflykter och allmänt utbyte av erfarenheter är det centrala i verksamheten. Vanligen träffas vi första tisdagen i månaden för någon aktivitet.

På våra återkommande utflykter fotograferar vi flitigt. Vi är ofta på vackra Öland i alla årstider eller i omgivningar längs småländska kusten. Längre resor förekommer, bland annat kommer vi i maj att besöka norra Tyskland där vi har samarbete med en tysk fotoklubb. Vi samarbetar med Kalmar Fotoklubb i programaktiviteter.

Här på hemsidan kan ni se resultatet av våra utflykter här.
Du kan även klicka dig fram till personliga fotogallerier och redovisning av resultat av interna fototävlingar.

En annan viktig del av vår verksamhet är att titta på bilder, både medlemmarnas och inbjudna fotografers. Vi försöker att utveckla vårt fotograferande genom att lära av varandra. Vi anordnar fototävlingar, utställningar och ibland workshops.

Fotograf: Staffan Arvegård
Fredag 29/4kl 11-18Utställningen öppnar
Söndag 1/5kl 11-16Utställningen är öppen
Allmänheten är välkommen att bli fotograferade och
får med sig en kvalitetsutskrift för 200 kr.
Måndag 2/5kl 15-18Utställningen är öppen
Tisdag 3/5kl 15-18Utställningen är öppen