Hallnäs 2018

Lördagen den 10 november kl.09,00 samlades tio medlemmar från fotoklubben vid Södviks bageri.Vårt resmål var Hallnäs udde och för några var det en ny sevärdhet.Vädergudarna bjöd på mulet,dis och 8 plusgrader.Som fotograf är det bara att antaga utmaningarna och anpassa sig med lite fantasi.Alla letade och sökte efter den perfekta bilden.När tiden var ca:10:40 samlades vi för medtagen fika.Nästa attraktion var att köra till Sandvik,där följde vi kustvägen mot söder i egen takt.

En trevlig utflykt med gott humör och bra skärpa i bilderna.

Tommy:)