Kalmar 20/3 2021

Lördagen den 20 mars samlades 15 medlemmar i fotoklubben vid Ekudden för att tillbringa några timmar i Kalmar stad. Det var dags för en av våra fotoutflykter och denna gång så skulle vi ta oss an Kalmar stad.
Vädermässigt var det en gråkall dag med en kall vind som blåste och runt 3 plusgrader.

Vi ägnade ca en och en halv timme på Kvarnholmen, där var och en flanerade runt på gatorna i centrum och fotograferade.
Efter Kvarnholmen förflyttade vi oss till omgivningen runt gamla stan och slottet och började med att ta vår fika på långbänken som finns i södra kanten av kyrkogården. Ett gruppfoto togs och sedan var det fritt fram att fotografera i omgivningarna så länge man önskade, var och en åkte hem när man själv ansågs sig vara färdig med dagens fotograferande.

Hans Larsson ,Skynda skyndaHans Larsson Kvarnholmens skomakareHans Larsson SpeglingRoland Gottfridsson,GatlyktaRoland Gottfridsson,Kalmar slottRoland Gottfridsson, TrädstamJörg AsmusJörg AsmusJörg AsmusTommy Olsson Staffan Arvegård/NStaffan Arvegård/N Staffan Arvegård/NStaffan Arvegård/NBengt NyrènBengt NyrènBengt NyrènTommy OlssonTommy OlssonTommy OlssonSanniSanniSanniSanniHeleneHeleneHelene Jan EdmanJan EdmanJan EdmanJan EdmanAnders LeanderAnders LeanderAnders Leander